Over Eric Schagen

Als coach, facilitator en trainer help ik individuen, teams en organisaties om de vruchten te plukken van nieuwe werkwijzen, gericht op leiderschap, zelforganisatie en wendbaarheid. Gedurende meer dan 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het ambacht van systemisch coach en verandermanager. Een reis waarbij ik mensen in teams en organisaties heb ontmoet en verder geholpen. Daarbij blijf ik continu weer mezelf en anderen uitdagen om te leren. Leren om effectief te zijn in verbinding met jezelf en in connectie met de wereld om je heen. Uiteindelijk met als doel om waarde toe te voegen aan de wereld.

Ervaring in de praktijk

Als professional heb ik ruime ervaring met agile werken, verandertrajecten en coaching. Mijn verandergeloof heeft zich gevormd door de praktijk ervaring die ik heb opgedaan bij:

Fundering als coach

  • Individuele coaching (Opleiding systemisch werken, transactionele analyse bij Phoenix opleidingen en Interakt, NLP master practitioner bij het IEP en Stemwerk bij Jean Rene Toussiant)
  • Systemische team coaching (Trainers opleiding bij Phoenix opleidingen, NLP trainersopleiding bij Robert Dilts, Leergang systeemdenken bij Marijke Spanjersberg, Xenia Vegter en Jaap Schaveling, Deep democracy level II bij Dialoque hunters en Systemic Team Coaching bij het Global Team Coaching Institute)
  • Agile werken (Leergang Veranderkunde, Lean Six Sigma Black Belt, Professional Scrum Master II, Professional Product Owner I, Leading SAFe en Kanban practitioner).

Meer weten? Neem nu contact op om voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek